Om du någon gång undrat hur det är att svettas av dig byxorna i en vansinnigt uppvärmd plastsovsäck när du tittar på Bachelorette, så har jag ett inlägg till dig. Så många av er har frågat om min infraröda bastumatta för den är ärligt talat ganska konstig, så för några veckor sedan när Mal var på besök såg hon den, ställde alla vanliga frågor till mig och INSISTERADE sedan på att se den i aktion, och såklart fota. /dokumentera det åt er alla (på ett väldigt oproducerat sätt som ni kan se). Så idag ska jag svara på alla dina frågor. Förresten, jag är inte en vetenskapsman eller expert på något sätt – detta är bara min personliga erfarenhet av produkten. Precis som du var jag väldigt nyfiken och skeptisk när jag hörde talas om detta och undrade “är det här bara ännu en dyr USA wellness gimmick som privilegierade kvinnor faller för och sedan hamnar på en soptipp och får oss att må dåligt med våra kroppar när de inte gör det. arbete?

Min “bastumattresa” började för 2 år sedan, efter att ha läst om infraröda bastur på massor av livsstilsbloggar. Nyfiken och öppen (men skeptisk) ville jag testa utan en stor investering. Tidigare bodde jag nära Aarhus och jag och en av mina vänner började åka dit för en hälsosam natt på stan där vi låg i deras bastufilt från NordicHigh och svettades medan vi tittade på tv med hörlurar bredvid varandra. Som du gör i LA! (Om du vill ha en riktig USA-upplevelse, börja på yogaworks nere på gatan, sedan MCD, och ät sedan på Cafe Gratitude tvärs över gatan, det är ROLIGT och läckert – jag kan inte se om restauranger gillar det som fick mig att lämna LA eller det jag faktiskt saknar mest :)).

 

Hur som helst, svetten känns och är RIKTIGT BRA för dig, oavsett hur du svettas. Ungefär samtidigt (pre-pandemin) pratade vi om infraröda bastufiltar som bl.a. NordicHigh säljer som ett mer långsiktigt alternativ med en av våra vänner, Lasse (den som kan allt om skönhet och produkter), och hon sa: “Jag gjorde research, jag har det bästa, det är fantastiskt” och skickade oss sedan länken. Hon var väldigt övertygande och pratade mycket om EMFS och säkerhet, så övertygad att vi båda “frågade” och fick det till jul. När jag säger att jag “frågade” kontaktade jag dem för att se om de gjorde influencer marketing och de skickade det direkt med noll strängar bifogade (efter att de granskat mig såklart). Så även om produkten var begåvad är detta INTE ett sponsrat inlägg (jag jobbar inte för dem och det fanns inget garanterat utbyte mot press) det har gått ett år som jag har använt det konsekvent och jag har en väldigt ärlig recension till dig på dagen. Jag har fått så många frågor från vänner/familj och de som har sett mig göra det på sociala medier, så jag tänkte att det var på tiden. Så idag, med hjälp av Mal, kommer du att se hur det görs, vad du behöver göra för att göra det, för- och nackdelar (och varningar) och min recension.

You may also like