Prisvärd städfirma i Stockholm

Flyttstädning i Stockholm . Att outsourca din flyttstädning till en prisvärd städfirma i Stockholm kan bespara dig mycket stress efter en tung och tidskrävande flytt. Oavsett om du är pensionär eller student så är vi den mest plånboksvänliga städfirman i Stockholm. Idag ska det inte vara en lyx att anlita en städfirma för din flyttstädning, utan att alla ska kunna unna sig det. Många städfirmor i och runt Stockholm har pressade priser och kan göra all städning till överkomliga priser.

Städtjänst? Då är vi din städfirma

Flyttstädning i Stockholm är en av våra mest populära tjänster. När vi lämnar över fastigheten till nästa ägare ser vi till att din lägenhet är ren, luktar gott och är välkommnande. Att anlita en städfirma för att flyttstäda din bostad har många fördelar. Du sparar värdefull tid och kan koncentrera dig på de grundläggande behoven i ditt nya hem. Lämna över en ren och väldoftande lägenhet, villa eller bostadsrätt till den nya ägaren/hyresgästen.

Städtjänster du inte har råd att missa

När du anlitar vår städfirma garanterar vi alla våra tjänster. Oavsett var i Sverige du behöver städhjälp, boka hos oss. Vi erbjuder städtjänster i hela Stockholms län. Vi återkommer till dig med en offert så snart som möjligt. Om du bokar med oss ​​​​senare kommer vi att informera dig om exakt städdatum och skicka en bokningsbekräftelse till dig. Om du redan har fått en offert och vill boka en städning kan du boka direkt från bokningsformuläret via länken som finns i offerten. Du kommer att få ett e-postmeddelande med all information om din bokning. Läs igenom bokningsbekräftelsen för att kontrollera att alla uppgifter är korrekta. Kontakta oss om det finns några ändringar. Vi kommer att organisera städningen enligt dina önskemål.

Tänk på att innan städdagen……

Det tar i allmänhet en arbetsdag att städa huset, men innan det planerade städdatumet bör du se till att huset tomt och att kyla och frysa är urkopplade, avstängda och fria från is. Om det finns möbler kvar i lägenheten eller huset ska du lämna ca 1,5 meter arbetsutrymme runt väggar och fönster. Gamla skador måste registreras innan städningen påbörjas. Fönster som inte går att öppna utan risk för skador kan endast rengöras från insidan. Klistermärken, tejprester och färgstänk på ytor och fönster hanteras inet vid flyttstädningen på grund av risken att ytorna skadas. Tak och väggar dammas och målade ytor torkas av med en lätt fuktad trasa. Vid vår städning krävs tillgång till el och vatten. Alla rengöringsmedel och utrustning som krävs för städning håller vi. Om städobjektets skick avviker från den normala uppfattningen om smuts, t.ex. en extremt smutsig spis där kemikalier måste stå längre tid eller där skrubbning tar längre tid, kommer kunden att kontakta innan arbetet påbörjas och en lämplig avgift kommer att komma att avtalas.

Städningar med kvalitet och garantier

Garanterad kvalitet och renlighet. Flyttstädning är en av våra mest populära tjänster. Du kan också göra en bokning för vår städtjänst. Garanterad städning ger dig sinnesfrid och är ekonomiskt tryggt. Våra priser är också attraktiva. Att städa med oss ​​​​har många fördelar , allt från kostnadsfria offerter. Vi gör det enkelt för dig att boka den städning som bäst passar dina behov. Vi vet att det finns många situationer när du flyttar eller säljer din egendom. Därför erbjuder vi en trygghet och prisvärd flyttstädning så att du kan tänka på annat. Städningen är garanterad i 7 dagar.

Städfirma Sverige ger dig ett strålande resultat med

  • Serviceinriktade medarbetare
  • prisvärda städtjänster
  • Kvalitet och generösa garantier

You may also like