Prisvärd flyttstädning

Prisvärd städfirma i Göteborg, Malmö och Stockholm . Städfirma Sverige är din one-stop-shop för städning i Göteborg , Malmö och Stockholm.  Städtjänster är mycket efterfrågade i Göteborg, Stockholm och Malmö. Priserna beror på ett antal faktorer. Vi svarar gärna på alla frågor du kan tänka på. Tveka inte att kontakta oss.

Professionella medarbetare

Skickliga medarbetare som alltid försöker göra sitt bästa. Våra medarbetare har lång erfarenhet i branschen och använder endast miljövänliga rengöringsmedel. Vi erbjuder därför kontinuerlig utbildning för vår personliga. Vi finns tillgängliga 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, 365 dagar om året för att svara på dina frågor. Garanterad städning Garantistädning innebär att städningen har genomgått en inspektion som kontrolleras av hyresvärden eller fastighetsköparen. Som städföretag har vi grundkrav och måste utföra all den städning som ingår i en lyftstädning. Från golv till tak, kalkborttagning i badrum, fönsterputsning mm.

Vår framgång i Malmö

En stor del av vår framgång beror på att vi är extremt lyhörda och alltid sätter våra kunder i första rummet. Som ett välrenommerat familjeföretag vet vi hur viktigt det är att bygga en bra relation med våra kunder och vi behandlar varje jobb med största respekt. När du arbetar med oss​​kan du vara säker på att vi är en städfirma du kan lita på.

Alla städtjänster erbjuds

Vi erbjuder alla typer av städtjänster. Ska du flytta och behöva hjälp med städningen? Vi ser till att du kan lämna din lägenhet fläckfri. Har du ett hektiskt liv och vill slippa hemstädning?

Vi erbjuder hemstädning. Behöver du städning varje vecka? Oavsett vilket har vi skickligt personligt som hjälper dig att uppnå fantastiska resultat.

Vi kan även erbjuda fönsterputsning för både privatpersoner och företag. Behöver du få ditt kontor städat? Läs mer om våra tjänster inom kontorsstädning. Oavsett vilken typ av städning du behöver kan vi hjälpa dig.

Speciella städbehov?

Ingen av våra tjänster passar dina behov? Berätta för oss om dina svårigheter. Vi kommer alltid att hitta en lösning för dig. Vår städfirma i Malmö kommer att göra ditt dagliga liv enklare och låta dig spendera din dyrbara tid på viktiga saker.

You may also like