Better Dog Academy Promo

Better Dog Academy Promo
Pris: 149,00 kr
Kategori: Utbildning
Inga röster
Postningsdatum: 26 september 2014
Utvecklare: BDA Betterdog Acedemy AB
Storlek: 27.09 MB
Version: 1.0
Utvecklad för: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivning

Detta är en Promo version av Better Dog Academy.

Vi på Better Dog Academy vill öka kunskape om hundar. Därför har vi tagit fram den här appen med över två timmar pedagogiska och inspirerande filmer, fulla med glada hundar och valpar. I appen finns också 14 särskilt utvalda kapitel ur Nina Roegners hundböcker.

Bakom våra utbildningsmoment ligger mer än 50 års samlad erfarenhet av att träna hund. Utbildningsfilmerna är lätta att följa och de är anpassade för att passa de flesta hundar. De är pedagogiskt utformade och visar hur du stegvis lär hunden olika moment. Du kan välja filmer ur tre kategorier; Valpträning, Vardagslydnad och Aktivering. Vi på Better Dog Academy vill att det ska vara roligt att träna med sin hund.

I kategorin ”Valpträning” hittar du t ex förslag på hur du lär valpen att gå fint i koppel och att komma på inkallning. Vi tar också upp ämnen som du kan ha stor nytta av att känna till som nybliven hundägare, såsom hundspråk och hur man undviker att stressa sin valp.

I avsnittet ”Vardagslydnad” visar vi bland annat hur hunden kan läras att gå fint i koppel, komma på inkallning och att gå fint förbi hundar. Några andra filmer handlar om att lugna den överaktiva hunden, hur du lär den att kunna gå lös och fungera väl i olika vardagssituationer.

Aktivering är fantastiskt när du vill hitta glädjen i att kommunicera och samspela med din hund. Våra aktiveringsfilmer visar bl.a. hur du lär hunden att sitta vackert, dansa, städa och stapla ringar. Detta är träning som gör att du får du en nöjd och välmående hund.

När du laddar ner appen får du fem filmer gratis. Två av filmerna ligger under ”Introduktion” och en av dem beskriver Better Dog Academy och våra utbildningsfilmer. Den andra visar hur du kommer igång med hundens träning. Dessutom är det en gratisfilm i varje kategori. Du kan köpa utbildningsfilmer för 149:- .Du får även tillgång till alla kommande filmer utan extra kostnad.

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store