Perenner

Perenner
Pris: 2,99 US$
Kategori: Referens
Inga röster
Postningsdatum: 9 oktober 2010
Utvecklare: InfoPartner AB
Storlek: 82.88 MB
Version: 1.4
Utvecklad för: iPhone / iPod Touch

Beskrivning

Vill du förändra din trädgård? Till din hjälp så har vi nu tagit fram ”Perenner” för iPhone som snabbt hjälper dig att välja lämpliga perenner och lökväxter.

"Perenner" är en applikation som är utvecklad för svenska växtförhållanden. Den innehåller nästan 1000 olika arter och sorter, samt upp emot 800 inspirerande bilder och mängder av nyttig information. Dess enkla gränssnitt gör den lätt att använda och du kan snabbt få information och förslag på lämpliga perenner och lökväxter. Databasen är integrerad i applikationen så att du inte behöver vara uppkopplad när du söker information.

---------

"Perenner" har tre huvudfunktioner:

* En lista som visar perenner i bokstavsordning och som kan sorteras efter svenskt namn, botaniskt namn eller växtfamilj. Det finns även en textsökningsfunktion, så att du snabbt ska kunna hitta ett växtnamn som du letar efter.

* Alla bilder som finns i applikationen kan presenteras i bokstavsordning och om du inte vill bläddra manuellt så kan du trycka på play, luta dig tillbaka och njuta av ett nästan 40 minuter långt bildspel.

* Med hjälp av en unik filtreringsfunktion kan du kombinera flera växtegenskaper och få en träfflista som visar de växter som passar in. I sökningen kan du kombinera färg, blomningstid, höjd, växtplats, jordtyp och härdighet. Du kan med andra ord snabbt hitta den där härdiga, blåa perennen som blommar under sommaren och passar i just din skuggiga rabatt.
När du hittar växter du tycker om så kan du lägga till dessa i din favoritlista för att snabbt kunna hitta dem igen. Du kan naturligtvis även visa favoriterna i ett bildspel.

Varje växtart presenteras med en utförlig växtbeskrivning, innehållande information om härdighet, utseende, växtplats, planteringsavstånd och förökning. Notera att appen inte innehåller alla perenner och lökväxter som kan odlas i Sverige. Förteckning över alla perenner och lökväxter som ingår i appen finns på hemsidan https://www.gardenapps.se

För att underlätta olika skötsel- och förökningsmoment, finns länkade videolektioner som steg-för-steg visar hur du utför varje moment. Dessa videolektioner ligger dock inte i applikationen, utan de kräver tillgång till Internet. Tänk på att datatrafik kan medföra en extra kostnad beroende på vilken typ av abonnemang du har.

I applikationen finns även utförlig information om plantering, skötselråd och vilka skötselmoment som skall utföras vid varje årstid.

Så oavsett om du är hobbyodlare eller trädgårdsexpert så är ”Perenner” applikationen för dig. Nu kan du ha informationen i fickan, oavsett vart du är…

---------

Applikationen är utvecklad i samarbete mellan InfoPartner AB och semaro.

InfoPartner AB har under mer än 20 års tid drivit en partiplantskola samt under senare år utvecklat flera olika PC-programvaror för trädgårdsbranschen.
Exempel: Perenner och lökväxter, En friskare trädgård, Skötselplan för utemiljö och Trädplan.

Programmen används både av hobbyodlare, parkförvaltningar och trädgårdsutbildningar i de nordiska länderna.

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store