Tiptapp

Tiptapp
Pris: Gratis
Kategori: Livsstil
Inga röster
Postningsdatum: 16 mars 2016
Utvecklare: Tiptapp AB
Storlek: 40.29 MB
Version: 1.0.1
Utvecklad för: iPhone / iPod Touch

Beskrivning

Smart återvinning med upphämtning. När du vill.

Tiptapp är en tjänst där användarna hjälper varandra att hantera återvinning, grovsopor och andra otympligheter. Vi förenklar förfarandet med att logistiskt hantera de restprodukter och avfall som man samlar på sig i ett hushåll - tomglas, papp- och plastförpackningar, trädgårdsavfall, det gamla uttjänta kylskåpet i källaren etc. Oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet så kan du använda Tiptapp och låta någon hjälpa dig att åka till "tippen" så du kan göra något annat.

Att använda Tiptapp är enkelt.

1. Fota det du behöver ha upphämtat och hjälp med att återvinna och ange vad du vill betala.

2. Användare med tid och möjlighet att hantera din upphämtning svarar på ditt behov och ser till att du får den hjälp du behöver. Så du kan göra något annat.

3. När allt är hämtat och klart så skickar du enkelt över pengarna till upphämtaren med en knapptryckning i appen. Lätt som en plätt!

Tiptapp vänder sig också till dig som vill tjäna en extra slant och samtidigt hjälpa någon annan. Kanske har du vägarna förbi eller så är du redan på väg till en återvinningscentral eller en återvinningsstation? Med ett klick meddelar du annonsören att du kan hjälpa till. Du genomför upphämtningen och få betalt direkt i appen. Det är vad vi kallar enkla pengar!

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

Tiptapp
röster: iPhone/iPad App - Tiptappröster: iPhone/iPad App - Tiptappröster: iPhone/iPad App - Tiptappröster: iPhone/iPad App - Tiptappröster: iPhone/iPad App - Tiptapp
av Xpert Eleven
Bra app
Bra och enkel app som gör att jag kan tjäna en extraslant när jag ändå ska till sopstationen!
blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store