Mindfulness för alla

Mindfulness för alla
Pris: 30,00 kr
Kategori: Livsstil
Inga röster
Postningsdatum: 20 november 2015
Utvecklare: AB Utbildning & Co
Storlek: 34.81 MB
Version: 2.01
Utvecklad för: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivning

Mindfulness för alla

Den här appen passar alla, både nya och vana utövare av mindfulness. Rätt använd kommer du att bli påmind om hur livet kan vara när du är närvarande i nuet, har hittat balansen och känner harmonin inom dig. Du kommer att kunna sänka tempot och göra dig mer medveten om dina tankar, dina handlingar och din omgivning.

Den stora skillnaden mellan avslappning och mindfulness är att du under mindfulnessövningarna är vaken, i nuet och observant. Avslappningsträningen däremot syftar till att släppa onödiga spänningar och att nå ett lätt transtillstånd.

Förutom tre övningar får du träningstips och lära dig det du behöver om mindfulness för att ta dig till din nästa nivå av mående och livskvalitet.

• Kroppsinsikt
• Andningsankare
• Kärleksfull omsorg

Övningarna är inlästa av Maria Gyris. Tanken är att hennes lite mer vakna röst - utan musik i bakgrunden - ska hjälpa dig att vara medveten och närvarande i dig själv utan att sjunka ner i det lätta transtillståndet som kännetecknar avslappning.

Mindfulskolan
Blir du sugen på att lära dig mer om avslappning och mindfulness då rekommenderar jag Mindfulskolan. En webbutbildning som du gör där du är på tider som passar dig. Och den ger resultat! www.utbildning-co.se/mindfulskolan

Mindfulness för alla ingår i en serie appar utvecklade och gjorda av AB Utbildning & Co.

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store