Bytis

Bytis
Pris: Gratis
Kategori: Livsstil
Inga röster
Postningsdatum: 21 april 2018
Utvecklare: Trell Technologies AB
Storlek: 63.25 MB
Version: 2.0.1
Utvecklad för: iPhone / iPod Touch

Beskrivning

När du köper eller byter till dig ett begagnat plagg sparar du upp till 97% av den totala energiförbrukningen som går åt vid nytillverkningen och försäljningen av samma plagg.
Varje gång ett plagg återanvänds undviks miljöpåverkan av att tillverka ett nytt.

Många har tröttnat på slit och släng och den påverkan det har på vår miljö.
Att inte använda sakerna tills de verkligen är förbrukade är ett enormt resursslöseri.

Men för att ändra på något behöver vi också acceptera hur vi fungerar. Vi tröttnar, växer ur eller behovet försvinner. Istället för att kasta något eller sälja det för knappt en fjärdedel vill vi med Bytis komma tillbaka till vad som är roligt med handel samt återfå respekten till sakerna du köpt.

Bytis är din digitala marknadsplats att göra byten på. Du visar intresse genom att gilla något eller föreslå ett byte. När du föreslår ett byte får motparten en notifikation och kan då gå in och titta i din bytesbod för att se vad du har att byta mot. Om ni inte kan komma fram till ett schysst byte kan någon av er alltid föreslå en kontant mellanskillnad.

Varje år hamnar 70 000 ton jeans, t-shirts, jackor, gardiner och dukar bland våra källsorterade sopor. Människor är bra på att källsortera. Men kläder ska inte källsorteras, utan återanvändas så långt som möjligt.

Ladda ned Bytis nu och börja byt. För vår miljö, för din plånbok och för att Bytis har gjort det roligt.

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store