Vila dig i form

Vila dig i form
Pris: 75,00 kr
Kategori: Hälsa och motion
Inga röster
Postningsdatum: 9 januari 2014
Utvecklare: LUX
Storlek: 303.63 MB
Version: 1.0
Utvecklad för: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivning

Varmt välkommen till yinyoga!

Föreställ dig att din kropp är smidig, böjlig och stark, att ditt inre är lugnt och i balans och att du är energisk och glad. Bara några få yinyogapass kan göra den skillnaden i ditt liv.

Yinyoga kan göras av vem som helst, när som helst och var som helst. Det är en av de enklaste yogastilarna som finns. Den gör stela muskler smidiga, strama leder rörliga och ett rastlöst sinne stabilt.

Jag som leder dig in i yinyogans underbara värld heter Magdalena Mecweld. Jag har många års erfarenhet av yinyogaundervisning.

I denna app har jag samlat 14 av mina mest uppskattade yinyogapass och klasser. Här finns korta minipass som du kan göra när som helst under dagen, mittemellanpass och långa pass att utföra när du har mera tid. Jag har även lagt med en längre vila och en lång mindfullnessmeditation.

Jag leder dig genom alla ställningar med min röst precis som om du var elev på en av mina yinyogaklasser. Övningarna är också tydligt beskrivna med de vackra bilderna och texten från min bok med samma namn som appen.

Den bästa yogan är den som blir av och det har aldrig varit lättare att komma igång och yoga hemma. Placera din kropp i de enkla ställningarna, slappna av och låt livet ha sin gång.

Lycka till!

Magdalena


- - -


* Appen består av 14 hela yinyogapass, sammanlagt många timmars ledd yinyoga

* Appen innehåller även en ledd vila och en längre mindfullnessmeditation

* Appen har en funktion som gör att du kan välja favoritövningar och skapa ett eget yinyogapass

* Förutom de längre klasserna är en del av passen skapade för att lösa ett specifikt problem, exempelvis Jetlag eller Huvudvärk, och andra är tänkta för en specifik situation, som TV-passet eller Efter jobbet.

* Eftersom yinyoga passar alla åldrar och alla typer har vi gjort appen så enkel att använda som möjligt. Men också så tillgänglig som möjligt, den fungerar i många av Apples iPhones, iPads och iPods och du kan ladda in appen i alla dina Appleprodukter för samma pris.


- - -


Kontakt oss gärna via vår sajt om du har synpunkter på appen eller förslag och önskemål som kan göra den bättre. Din åsikt är viktig.

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

Vila dig i form
röster: iPhone/iPad App - Vila dig i formröster: iPhone/iPad App - Vila dig i formröster: iPhone/iPad App - Vila dig i formröster: iPhone/iPad App - Vila dig i formröster: iPhone/iPad App - Vila dig i form
av MinneManneMonne
Mycket nöjd :)
Bra vägledning, rikligt m bilder, behaglig röst och lugn glidning genom passen. Väldigt många olika pass. Suveränt att man kan plocka ut sina favoritställningar och kombinera ihop eget pass. Bra med förklaring av olika varianter av ställningarna beroende på vilken svårighetsgrad man kan/vill ha. Väldigt nöjd :)
blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store