Utegymsappen

Utegymsappen
Pris: 30,00 kr
Kategori: Hälsa och motion
Inga röster
Postningsdatum: 2 april 2017
Utvecklare: Marcus Palmkvist
Storlek: 76.30 MB
Version: 1.0
Utvecklad för: iPhone / iPod Touch

Beskrivning

Få ut mer av din utegymsträning - den enda appen speciellt framtagen för träning på utegym!

Den här är appen är både till för dig som vill börja träna på utegym men som är osäker på hur du ska gå till väga, eller för dig som redan känner dig hemma på utegymmen men som vill få tips på fler bra övningar och färdiga träningsprogram. Den hjälper dig att få ut mer av din träning och ger dig övningarna och verktygen för att maximera dina träningsresultat.

Framtagen av leg. naprapat och personlig tränare Marcus Palmkvist, i samarbete med en av instagrams riktigt stora träningsinspiratörer Malin "Malle" Jansson och styrkecoach Andreas Palmkvist.

Appens funktioner:

- Över 180 videodemonstrerade övningar med tydliga beskrivningar för alla träningsnivåer. Välj träningsredskap, träningsnivå och låt dig inspireras!

- 12 färdiga träningsprogram för dig som vill ha allt ordnat. Välj om du vill träna igenom hela kroppen, överkroppen, underkroppen eller klassisk cirkelträning. Träningsprogrammen anpassas efter din träningsnivå(lätt, medelsvår eller avancerad).

- Kartfunktion som visar alla Sveriges utegym i trä. Klicka på det utegym du vill träna på för att få färdbeskrivning från din nuvarande plats.

- Evidensbaserade träningsråd som ger dig svar på många av de vanligaste frågorna man kan tänkas vilja få svar på om träning.

- Rörlighetsövningar som hjälper dig att bli mjuk och rörlig i hela kroppen.

Appen kommer ständigt att utvecklas och fler övningar kommer att läggas till löpande och efter behov.

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store