Healthy Family Sweden

Healthy Family Sweden
Pris: Gratis
Kategori: Hälsa och motion
Inga röster
Postningsdatum: 15 januari 2020
Utvecklare: Healthy Family Sweden
Storlek: 8.21 MB
Version: 1.0.3
Utvecklad för: iPhone / iPod Touch

Beskrivning

Välkommen till Healthy Family Sweden i samarbete med Aftonbladet Plus.

Låt Healthy Family hjälpa dig och din familj med att uppgradera er hälsa och livsstil i grunden. Skapa ett konto genom att registrera er som kund på Aftonbladet Plus. Registreringssidan hittar ni på Aftonbladet Plus sajt under ”Erbjudande”.

Kom igång med bättre kostvanor, riktigt rolig träning och stärk samvaron i er familj med hjälp av flera spännande utmaningar som passar hela familjen. Appen gör det kul och enkelt att förändra och uppgradera sina vanor tillsammans.

Healthy Family Sweden är en guide som vägleder familjer att leva hälsosamt på lång sikt. Familjen väljer själva vilka utmaningar man vill anta. Alla utmaningar går att genomföra hemma och är lätta att applicera i vardagen, även för de som lever ett hektiskt liv.

Appen hjälper er att få ihop livspusslet, kommunicera bättre, komma igång att träna tillsammans som familj och hjälper er upptäcka hur gott och lätt det är att äta hälsosamt.

Healthy Family Sweden står för ett helhetstänk när det kommer till hälsa och inkluderar både kost, träning, sinne och samvaro för att vägleda familjer till ett friskare liv. Det är enklare att förändra sin livsstil om man gör det tillsammans. Därför har vi skapat Healthy Family Sweden som gör det roligt och enkelt att uppgradera hela familjens hälsa.

INNEHÅLLER:
- 40 spännande utmaningar som går att genomföra hemma
- Livsstilsförändringar baserade på forskning
- Goda, nyttiga, lättlagade recept
- Roliga träningspass som fungerar hemma
- Hjälp att få ihop livspusslet
- Inspirerande artiklar

Vill ni börja ert hälsosamma liv idag? Klart att ni vill!

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store