Vips så blev det liv (av Bob Hansson): ListenApp

Vips så blev det liv (av Bob Hansson): ListenApp
Pris: 16,99 US$
Kategori: Böcker
Inga röster
Postningsdatum: 5 oktober 2010
Utvecklare: Commind AB
Storlek: 241.29 MB
Version: 1.0
Utvecklad för: iPhone / iPod Touch

Beskrivning

Detta är en ljudboksapplikation som du kan ladda in i din iphone eller ipod och lyssna på när det passar dig.

På ett plan till Indien sitter en ung och övergiven Bob Hansson med ett slitet pass med några uppätna sidor. Utan visum. Men med en ivrig tro på att allt kommer att lösa sig ändå. Tänk bara så många männi-skor som var tvungna att mötas och kopulera med varandra för att han skulle bli till! Alla dessa spermier och ägg genom tusentals år som har lett fram till just honom. Och i Indien väntar mycket riktigt hans öde. Hon heter Alak och är allt han kunnat önska sig. Ändå tvivlar han – det borde finnas något mer, något större? Bobs resa är inte slut. Den har bara börjat. Han blir både förälskad, fängslad och tvingad till tantriskt sex innan han får åka hem igen. Och i Himalaya möter han till sist en man som kommer att förändra hans liv: gurun BabaBaba.

Nästan tjugo år senare sitter Bob i ett litet hus i Småland med fru och barn och tänker tillbaka på sin tid i Indien och sin inre resa, men också på sin familj, på generationerna före honom och den osannolika slumpen att de alla möttes. Samtidigt oroar han sig för sin dotter. Vad kommer att finnas kvar av världen när hon är stor? Kommer hela det mirakel som är livet att gå om intet? Kommer blågrönalgernas hårda arbete vara förgäves?

Vips så blev det liv är en roman om de storslagna tillfälligheter som behövs för att ett liv ska bli till och en hyllning till den underbara värld vi lever i, som i svindlande tempo håller på att gå förlorad. Det är en magisk och livsfylld bok av en av Sveriges mest egensinniga författare, som för fyrtio år sedan föddes på en båt och kom i land i en diskkorg.

Omslag: Frans Carlqvist

Författare: Bob Hansson är född 1970 på en färja med destination Helsingborg, men växte upp på land. 1998 debuterade han med diktsamlingen Heja världen! Sedan dess har han skrivit bland annat romanen Gunnar (2007) och intervjuboken Kärlek, hur fan gör man? (2008). Vips så blev det liv är hans andra roman och hans åttonde bok.

Längd: 11:50 timmar

Spelaren: I denna ljudboksapplikation finns möjlighet för att spela, pausa, hoppa fram och tillbaka, byta kapitel och det finns dessutom en sovtimer. När applikationen startas så kommer du automatiskt att befinna dig på samma plats där du sist lyssnade. Spelaren hanterar också multitasking vilket innebär att man kan surfa, läsa mail, mm samtidigt som man lyssnar. Niding inhåller även extra information i form av en karta som visar olika platser som är med i bokens handling.

Om du har fler önskemål på funktioner så hör av dig till oss på iphone@listenapp.se eller på iphone@commind.se.

Uppläsare: Bob Hansson


Utgivare: Word Audio Sweden AB Player developed by ListenApp. Features simplistic elegant design adapted for audio books.

ListenApp ”svenska ljudböcker i Din smartphone”

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store