I den här bloggposten delar jag med mig av de åtta bästa reseapparna som varje resenär bör ha på sin telefon.

Från att hitta de bästa flygbiljetterna till att navigera i en främmande stad, dessa appar kommer att förändra ditt sätt att resa på.

 1. Skyscanner
  Skyscanner är en oumbärlig app för att hitta de bästa flygbiljetterna. Med hjälp av dess kraftfulla sökmotor kan du jämföra priser från hundratals flygbolag och boka den mest förmånliga biljetten. Dessutom erbjuder Skyscanner även hotell- och hyrbilsbokning, vilket gör den till en komplett reseplaneringsapp.
 2. Airbnb
  Airbnb har revolutionerat sättet vi bor på under våra resor. Appen låter dig boka unika och prisvärda boenden över hela världen, från en lägenhet i hjärtat av Paris till en trädkoja i Costa Rica. Du kan även använda Airbnb för att hitta lokala upplevelser och guidade turer, vilket gör det enkelt att utforska ditt resmål.
 3. Google Maps
  Google Maps är utan tvekan den mest användbara appen för att navigera i en främmande stad. Med detaljerade kartor, ruttplanering för kollektivtrafik och steg-för-steg-anvisningar är det nästan omöjligt att gå vilse. Dessutom kan du ladda ner kartor för offline-användning, vilket är praktiskt när du befinner dig utan internetuppkoppling.
 4. Duolingo
  Att kunna prata några ord på det lokala språket kan göra en stor skillnad när du reser. Duolingo är en populär språkinlärningsapp som hjälper dig att lära dig grunderna i över 30 språk genom roliga och interaktiva övningar. Genom att spendera bara några minuter om dagen på Duolingo kan du snabbt förbättra dina språkkunskaper inför din resa.
 5. XE Currency
  När du reser utomlands är det viktigt att ha koll på valutakurserna. XE Currency är en enkel och användarvänlig valutaomvandlare som uppdateras i realtid. Med över 160 valutor att välja mellan kommer du alltid att veta hur mycket saker kostar i ditt eget lands valuta.
 6. TripIt
  Att hålla ordning på alla dina resebokningar och -planer kan vara en utmaning, särskilt om du reser till flera destinationer. TripIt är en app som hjälper dig att organisera alla dina reseuppgifter på ett ställe. Appen skapar en detaljerad reseplan genom att importera din e-post med biljetter, bokningar och bekräftelser. Du kan även dela din reseplan med vänner och familj för att hålla dem uppdaterade om dina äventyr.
 7. PackPoint
  Att packa inför en resa kan vara stressigt, särskilt om du är rädd att glömma något viktigt. PackPoint är en app som hjälper dig att skapa en anpassad packlista baserad på din resa, inklusive destination, längd, väderförhållanden och aktiviteter. Appen ger dig förslag på vad du bör packa och låter dig även lägga till egna föremål, så att du kan vara säker på att du har allt du behöver.
 8. Citymapper
  Citymapper är en fantastisk app för att planera dina resor med kollektivtrafiken i Berlin och över 40 städer runt om i världen. Appen ger dig detaljerade ruttbeskrivningar, tidsplaner och uppdateringar om eventuella förseningar eller ändringar. Dessutom kan du ladda ner rutter för offline-användning, vilket kan vara ovärderligt när du är på språng och inte har tillgång till internet.

  Dessa åtta appar kommer att göra ditt resande enklare, mer organiserat och roligare. Genom att använda dem för att planera, navigera och upptäcka nya platser kommer du att maximera din tid och få ut mesta möjliga av dina resor. Så, innan du ger dig ut på ditt nästa äventyr, se till att du har dessa appar installerade på din telefon och upplev skillnaden de kan göra.

You may also like