Samarbeta-Teamwork med vår städfirma

Att arbeta med Jourstäd i Göteborg , Malmö och  Stockholm kan vara intressant för dig. Att ansluta ditt företag till oss garanterar mer arbete. Framförallt att göra alla städflyttar som ligger i våra händer. De städer där vi söker flest aktörer finns i de tre största städerna i Sverige. Men självklart är alla andra städer lika relevanta om det passar dig.

När vi får ett jobb kommer vi att skicka en förfrågan till dig. Du väljer själv eller nej. Det finns inga som helst förpliktelser. Det enda vi begär av dig är att du driver ett städföretag som kan göra ett bra jobb svarar snabbt om dina kunder. Du letar efter ett städföretag som värdesätter lagarbete. Du letar efter ett städföretag med lagarbete som kan växa tillsammans.

Ett “win-win”-system som gör att ni kan få mer arbete gjort i Sveriges alla städer. Du kan få mer arbete på din egen agenda. Detta koncept används av många aktörer idag. Vill du vara med och växa med hjälp av det arbete vi skickar till dig? Det är väldigt enkelt att ansluta sig, det är bara att kontakta oss via mail eller formulär. Där förklarar du vem du är och hur du kan hjälpa oss.

Om du har ett städföretag som behöver mer arbete genom samarbete, gå med i Jourstäd Sverige idag. Tillsammans kan vi hjälpa alla som behöver hjälp. Då kan det vara en stor fördel att erbjuda sig att transportera och flytta saker. För kanske har du flytthjälp också i din firma? Vi har många kunder som vill att vi ska hjälpa dem att sortera sina saker. Då hjälper vi dem att organisera sina saker. Allt vi behöver veta är att du befinner dig, så skickar du oss en pdf av ditt registreringsbevis som en e-postbilaga. Om du är intresserad kan du kontakta oss så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan om att bli vår partner.

You may also like