The Way2Go

The Way2Go
Pris: Gratis
Kategori: Utbildning
Inga röster
Postningsdatum: 2 november 2018
Utvecklare: Tension Graphics Ab
Storlek: 26.40 MB
Version: 1.0.3
Utvecklad för: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivning

Dina kunder och besökares krav och förväntningar på att just du ska leverera
en produkt eller upplevelse som inte har en negativ påverkan på vår planet blir allt större. Dessutom vill kunderna ha ett personligt och inkluderande bemötande, vare sig det är via de digitala kanalerna eller över mejl, telefon och på plats. Dina kunder baserar oftast sina köpbeslut på känslomässiga faktorer snarare än rationella faktorer.

Vår övertygelse är att det ansvarsfulla företagandet är till nytta både för din verksamhet, dina kunders upplevelse och för vår planet. Så vilka är då vi? Jo, vi som står bakom den här satsningen är Visit Dalarna, och materialet är baserat på VISITAs bok ”Spela Roll” .

Det är viktigt att du vet VARFÖR du väljer att arbeta med hållbarhet och VARFÖR man ska välja just ditt företags erbjudande. Det räcker inte längre med VAD och HUR du gör det du gör, utan också VARFÖR du gör det. Vad är det som driver dig? Vad är din passion, och vilken känsla vill du förmedla till dina kunder? Tala till kundens hjärta och möt kunden där den står.

The Way to Go är ett enkelt verktyg att arbeta med för att hjälpa dig se ditt nuläge i ditt hållbarhetsarbete och hitta några nycklar till din väg framåt mot att göra ditt företag mer ansvarsfullt och hållbart – socialt, ekonomiskt och miljömässigt – och inte minst hur du ska kommunicera ut det till omvärlden. Vi hoppas att det här blir ett verktyg som kan hjälpa dig att tillgodose dina kunders behov, utan att äventyra vår planet och kommande generationers behov. Vi tror att arbeta mer ansvarsfullt och hållbart ger en större glädje för alla inblandade. Så nu kör vi!

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store