iKörkort

iKörkort
Pris: 10,99 US$
Kategori: Utbildning
röster: iPhone/iPad App - iKörkortröster: iPhone/iPad App - iKörkortröster: iPhone/iPad App - iKörkortröster: iPhone/iPad App - iKörkortröster: iPhone/iPad App - iKörkort 1 röster
Postningsdatum: 21 februari 2010
Utvecklare: Boboshi
Storlek: 48.78 MB
Version: 2.5.6
Utvecklad för: iPhone / iPod Touch

Beskrivning

iKÖRKORT – FLEST FRÅGOR, MEST INNEHÅLL OCH BÄST I TEST x 2!

5/5 POÄNG & BÄST I TEST I MACWORLD
"iKörkort är det mest funktionsspäckade körkortsprogrammet i Appstore, trots att det prismässigt hamnar i mitten. [...] iKörkort är det mest kompletta programmet av dem som finns i Appstore och helt klart ett prisvärt alternativ till teoriböckerna."
-Macworld #5 2010

12/15 POÄNG & BÄST I TEST PÅ IPHONEGUIDEN.SE
"Ett attraktivt pris för den i särklass bästa provdelen och kvalitetskänslan"
- iPhoneGuiden, Mars 2011

iKÖRKORT UTSEDD TILL EN AV SVERIGES BÄSTA APPAR
I det första numret av tidningen "Smartare Mobil" så utsågs iKörkort till en av de bästa svenska apparna på App Store.

iKÖRKORT I DN
Den 9:e oktober 2010 skrev DN Motor kort om oss och våra olika körkortsapplikationer.


iKörkort innehåller över 1000 teorifrågor samt 400 vägmärkesfrågor. För att uppmuntra djupinlärning och för att ge dig en större möjlighet att utöka din teoretiska förståelse så har hälften av teorifrågorna även en tillhörande förklaringsruta som sammanfattar teorin bakom frågan och svaret.

Teorifrågorna är uppdelade i 8 kategorier och tar upp allt som behandlas i körkortsböckerna. iKörkort innehåller även en omfattande och lättläst del med teori och trafikregler, ett uppslagsverk med alla vägmärken, provstatistik och mycket mer!

INNEHÅLL
- Över 1000 teorifrågor med massor av bildfrågor kopplade till fullskärmsbilder
- Över 500 utförliga förklaringar till teorifrågorna
- 8 olika frågekategorier samt ett separat Vägmärkesprov med 400 frågor
- Uppslagsverk med alla 558 vägmärken, signaler, tecken och vägmarkeringar
- Lättnavigerad del med Teori och Trafikregler
- Kompakt och iPhone-anpassad design
- Automatisk sparfunktion som ger dig möjlighet att återuppta påbörjade prov
- Detaljerad, överskådlig och pedagogisk rättning med utförliga förklaringar
- Statistik över utförda prov och per kategori
- Slumpad placering på alla svarsalternativ
- Inbyggd funktion för att utmana vänner på Facebook eller via mail
- 100% anpassad för att kunna utnyttja iPhone 4:s Retina Display


iKÖRKORT MC
Om du ska ta motorcykelkörkort kan du istället köpa iKörkort MC, den är baserad på iKörkort men är helt och hållet anpassad för MC!

iKÖRKORT HD FÖR iPAD
Nu kan du som har iPad äntligen köpa en helt iPadanpassad version av iKörkort - iKörkort HD!


KONTAKTA OSS VID FEL
Om du upplever att iKörkort är instabil eller på något annat sätt inte fungerar som den ska ber vi dig kontakta oss på kontakt@boboshi.se så att vi kan lösa problemet. Observera att placeringen på svarsalternativen blandas om varje gång en fråga laddas, alltså även i rättningen. På grund av detta kan det se ut som att angivna svar har ändrats i rättningen, men så är det alltså inte.

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

iKörkort
röster: iPhone/iPad App - iKörkortröster: iPhone/iPad App - iKörkortröster: iPhone/iPad App - iKörkortröster: iPhone/iPad App - iKörkortröster: iPhone/iPad App - iKörkort
Skab
Ett måste för körtkortspluggaren!
Underbar! Värd varenda krona!! Klarade mitt AM-prov mycket pga. den här appen och är nu till stor hjälp inför körkortsteorin. Det enda jag saknar är olika sätt att öva på. Nu blir det liksom bara att man gör det hela tiden bara som ett riktigt teoriprov. Jag skulle vilja att man skulle kunna ha ett "öva"-läge där man får veta direkt om man gjort rätt eller fel, och sen får man under samma övningsrunda få tillbaka samma fråga som man förut kanske haft fel på, för att repetera in rätt svar istället. Kika på glosboken.se hur man kan öva på glosor. Skulle vilja ha något liknande här. Tack!
iKörkort
röster: iPhone/iPad App - iKörkortröster: iPhone/iPad App - iKörkortröster: iPhone/iPad App - iKörkortröster: iPhone/iPad App - iKörkortröster: iPhone/iPad App - iKörkort
Hnsn12345
Bra!
Klarade teorin idag, på första försöket, efter att ha gjort 25 prov i appen. Väldigt mycket billigare och lika bra (?) som körskolornas teoripaket som jag nu skippade :)
iKörkort
röster: iPhone/iPad App - iKörkortröster: iPhone/iPad App - iKörkortröster: iPhone/iPad App - iKörkortröster: iPhone/iPad App - iKörkortröster: iPhone/iPad App - iKörkort
Ollum tycker den är bra!
Rekommenderat
Rekommenderar den stark. Prisvärd och mycket praktiskt med förklaringar på många av frågorna som behövs. Det enda negativa jag upplever är att Appen ibland kraschar. Klarade teorin idag, mycket tack vare denna app. Men ett tips till er är att används flera källor än en eftersom man lätt känner igen frågorna.
blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store