Fot — kommendering fritt följ

Fot — kommendering fritt följ
Pris: 20,00 kr
Kategori: Sport
Inga röster
Postningsdatum: 2 maj 2017
Utvecklare: Lotta S Bergman
Storlek: 16.04 MB
Version: 1.0
Utvecklad för: iPhone / iPod Touch

Beskrivning

En röst-kommenderings-app för träning av det fria följet/linförighet/följsamhet enligt reglerna för 2017 i lydnads- och bruksklasserna, med inriktning "överträning" men med reglerna för respektive klass som bas. Programmen som är unika och tas fram slumpmässigt för varje gång kan modifieras genom att moment kan uteslutas. Det finns möjlighet att lägga till en slumpmässig belöningssignal och välja antalet belöningar. Man kan kasta sig ut i osäkerheten och lyssna på ett slumpat program, alternativt läsa programmet först innan man lyssnar eller sätta det i händerna på en kompis som inte är insatt i lydnadsreglerna och bli kommenderad av honom/henne.

Det är möjligt att välja antal sekunder till start, programmets längd, tiden mellan kommandona, antalet upprepningar av ett helt program och hur lång tid man vill ha till vila och lek mellan upprepningarna. Det är bara startklassen som har ett tävlingsprogram eftersom det är så väl beskrivet i reglerna. Det finns en manlig och en kvinnlig tävlingsledare att välja mellan.

Kommandona läses upp samtidigt som de skrivs ut på skärmen. För att hålla reda på vilken gångart man är i mellan halterna används färg-hjälp.

Läs mer på appens egen hemsida: https://fot.lottavess.se

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store