Marsutmaningen

Marsutmaningen
Pris: Gratis
Kategori: Spel
Inga röster
Postningsdatum: 25 januari 2018
Utvecklare: Exponential AB
Storlek: 215.10 MB
Version: 1.0
Utvecklad för: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivning

Året är 2050 och människorna har lyckats genomföra resor till Mars i syfte att kolonisera planeten och bygga upp ett välfungerande samhälle. För att vidare skapa förutsättningar för mänsklighetens etablering på den nya planeten väntar intensivt arbete tillsammans med rymdbasens team.

Faktum är att livet på Mars inte skiljer sig så mycket från livet på jorden. För att kunna ha en lycklig och meningsfull tillvaro behöver man bygga upp ett nätverk av vänner, engagera sig i aktiviteter och arbeta med saker som man är intresserad av. Uppgiften på Mars är därför inte bara att bygga upp ett välfungerande maskineri för mänsklighetens praktiska behov utan även att bygga upp ett samhälle där människor trivs och vill leva.

Marsutmaningen är ett spel som hjälper dig i din egen utveckling och skapar förutsättningar för att du ska kunna få en mer aktiv fritid. I spelet kommer du att träna på att utveckla dina sociala färdigheter bland annat genom att bygga nätverk av vänner och kollegor, prioritera och planera dina uppgifter, sätta konstruktiva mål, öka motivationen, ta initiativ och bygga upp självförtroendet. Alla dessa färdigheter kommer att hjälpa dig att lägga grund för ett mer aktivt liv, inte bara på Mars utan även på jorden.

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store