Kvitteromat: automatisk identifiering av fågelsång

Kvitteromat: automatisk identifiering av fågelsång
Pris: 19,00 kr
Kategori: Referens
Inga röster
Postningsdatum: 24 april 2015
Utvecklare: iSpiny
Storlek: 118.42 MB
Version: 1.0.0
Utvecklad för: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivning

Kvitteromat är ett utmärkt nytt sätt att identifiera fågelläten omkring dig! Denna 'Shazam för fågelsång'-app använder de allra senaste, banbrytande framstegen i maskininlärning för att skapa den hittills bästa automatiska identifieraren av fågelsång. Denna första version är för nordvästra Europa och inriktar sig främst på fåglar i parker och trädgårdar.


Kvitteromat kunde inte vara enklare att använda - när du hör en fågel, öppna snabbt appen och knacka på den röda knappen. Spela in fågeln i upp till 10 sekunder, varpå appen analyserar ljudet och visar dig de resultat som stämmer bäst överens. Du kan lyssna igen på ljudet du just har spelat in och jämföra det med sökresultaten för att avgöra vilken fågel som sjöng.


Allt detta sker i enheten. Du behöver ingen dataanslutning eller wi-fi för att få resultat, så du kan använda den var du än är - också mitt ute i obygden.


Vi specialiserar oss på fågelappar och vi känner till problemen som kan uppstå. Därför har vi försett appen med en specialfunktion som vi kallar 'fågelsäkert läge'. Många naturreservat avråder besökare från att använda mobila enheter eftersom uppspelning av fågelläten kan störa fåglar, särskilt under häckningstiden. Men med Kvitteromat kan du slå över till det fågelsäkra läget och tryggt använda appen. I fågelsäkert läge måste du hålla enheten intill örat, som vid ett telefonsamtal, för att höra ljuden.

Dina inspelningar sparas så att du kan lyssna igen. Du får gärna hjälpa oss att förbättra appen genom att knacka på 'ladda upp'-knappen och sända ljudet till oss så att vi kan använda det för att lära upp vårt system.

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store