Bar Flamingo

Bar Flamingo
Pris: Gratis
Kategori: Musik
röster: iPhone/iPad App - Bar Flamingoröster: iPhone/iPad App - Bar Flamingoröster: iPhone/iPad App - Bar Flamingoröster: iPhone/iPad App - Bar Flamingoröster: iPhone/iPad App - Bar Flamingo 12 röster
Postningsdatum: 18 juni 2010
Utvecklare: code and me AB
Storlek: 614.92 kb
Version: 2.0
Utvecklad för: iPhone / iPod Touch

Beskrivning

Bar Flamingo!

Flamingo är ett koncept på restaurang, bar, lounge och disko. Under Flamingo samlas Bar Flamingo, Club Flamingo, Flamingo Lounge, Flamingo Live och Flamingo-Expressen..

Flamingo är en sommarklubb som finns på Tredje Långgatan 16 under två månader (juli, augusti) i Göteborg. Sommarklubben består av två koncept i ett; liveframträdanden med internationella och lokala artister, samt en klubb/lounge del. Vi grillar burritos utomhus med färskt gjorda tortillabröd och några av Göteborgs bästa bartenders kommer att blanda drinkar.

Mambomusik ifrån tv-serien Dexter uppblandat med det futuristiska soundet ifrån Miami Vice. Matkultur ifrån Mexiko och svensk sensommarvärme. Visuella upplevelser med internationella live-VJ:s och färgglada lysrör.

Flamingo-Expressen.
Vad är Flamingo-Expressen? Jo, det är ett turisttåg som går igenom Göteborg med vår logo, musik och plockar upp gäster som får en gratis tur till vår restaurang. Vi kommer även att ha tävlingar på spotify, i vår app och på vår hemsida, www.barflamingo.com.

Varje vecka kommer vår bar att gästas av speciellt utvalda bartenders och restaurangägare, för att skapa en varité av smaker. Man skall även kunna rösta på sommarens bästa drink genom vår hemsida.

Applikationen bjuder på nyheter och erbjudanden från Bar Flamingo, vi ser till att du hittar hit och hem med kartfunktionen och givetvis så kan du leta reda på Flamingo-Expressen direkt från Appen.

Detta är en produkt som är skapad av code and me AB och är ett exempel på vad vi kan erbjuda liknande klubar, barer och restauranger för att nå ut till en ny publik.

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store