WedMe

WedMe
Pris: Gratis
Kategori: Livsstil
Inga röster
Postningsdatum: 29 januari 2018
Utvecklare: WedMe Media AB
Storlek: 44.73 MB
Version: 1.0
Utvecklad för: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivning

WedMe är ett komplett bröllopsverktyg som förenklar planeringen utav ert bröllop med hjälp av våra smarta funktioner; checklista och gästlista. Dessutom ger appen svar på alla de frågor som kan uppstå under bröllopstider.

- Nedräkning inför ert stundande bröllop, delbart med vänner.
- Att göra lista innehållande uppgifter ni efterhand checkar av för en lyckad planering.
- Bjud in din partner till WedMe och fördela uppgifter mellan er.
- Faktagrundad information kring bröllopets alla delar.
- Bjud in era gäster och bocka i efterhand av de svarande.
- Gästlistan är sammankopplad med dina kontakter i mobilen och hitta.se. Det finns möjlighet att anteckna specialkost, personens funktion, samt lägga till partner till varje gäst.

Kom igång!
1. Ladda ner WedMe gratis
2. Registrera dig
3. Bjud in din partner (frivilligt) och börja planera ert bröllop

Att göra
Att planera ett bröllop har aldrig varit så enkelt som nu. Genom våra smarta verktyg får ni hjälp med de uppgifter som hör ett bröllop till. Ni finner dessutom lärorik information inom varje uppgift. Bjud in din partner till WedMe och dela uppgifterna mellan er. Bocka sedan av utförda uppgifter efterhand. Listan anpassar och fördelar alla uppgifter efter satt datum för ert bröllop.

Gästlista
Skapa en gästlista till ert bröllop, genom att enkelt lägga till era gäster från kontaktlistan i mobilen. Appen är sammankopplad med hitta.se så att ni på ett smidigt sätt kan lägga till varje gästs uppgifter i er lista. Gästlistan fungerar även som en svars-lista där ni efterhand prickar av de gäster som har svarat på er inbjudan. Det går dessutom att anteckna eventuell specialkost/allergi för varje gäst ni lägger till. Till sist kan ni exportera listan som ett PDF dokument.

Vi är alltid intresserade av att höra ifrån er! Maila oss på support@wedme.com eller på https://wedme.com om ni har frågor eller idéer kring hur vi kan göra WedMe ännu bättre!

Till sist vill vi på WedMe önska er ett stort lycka till med planeringen av ert drömbröllop!

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store