Bra Nog

Bra Nog
Pris: 28,00 kr
Kategori: Livsstil
Inga röster
Postningsdatum: 12 december 2012
Utvecklare: AB Utbildning & Co
Storlek: 37.74 MB
Version: 1.0
Utvecklad för: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivning

Bra nog – avslappning och mental träning med Eva Johansson

Självbildsputs för dig som vill bli bättre både på att se ditt eget värde och att hitta styrka och ta fram resurser för att prestera på topp, kort sagt få tillgång till ditt bästa jag.

Den viktigaste relationen du kommer att ha i ditt liv, är den du har med dig själv. Se till att den fungerar och är bra. En god självbild är ingen lycklig tillfällighet, den kommer att vara ett resultat av hur du tänker och handlar resten av ditt liv. Det är viktigt att vi lär känna oss själva, accepterar det vi ser och sedan gör något åt det vi vill förändra.

Förutom två övningar som på ett effektivt och smidigt sätt hjälper dig att öka din självkänsla och ditt självförtroende så får du en övning som blixtsnabbt hjälper dig att vara fullt fokuserad. I appen får du även tillgång till självbildstest, träningstips och tips för självbildsputs och du jobbar med avslappning och mental träning - allt för att lära känna ditt nya jag.

•Fullt fokus
•Självförtroende boost
•Viktig och värdefull

Om du är total nybörjare inom avslappning eller om du har svårt att hitta ett avslappnat läge så rekommenderas du att börja med appen Muskulär Avslappning.

Den här appen ingår i en serie appar gjorda och inspelade av Eva Johansson som brukar få feedback på att ha en av Sveriges skönaste avslappningsröster.

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store