Att bli förälder

Att bli förälder
Pris: 40,00 kr
Kategori: Livsstil
Inga röster
Postningsdatum: 5 januari 2016
Utvecklare: AB Utbildning & Co
Storlek: 57.69 MB
Version: 1.0
Utvecklad för: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivning

Att bli förälder hjälper dig/er att knyta an, förbereda förlossning och hitta vägen till det goda föräldraskapet.

Tanken på att bli förälder är för de allra flesta svindlande, pirrande, nervös och så oerhört glädjande. Oftast allt på samma gång. Tankarna pendlar mellan att vara den lyckligaste i världen till att känna sig oförmögen och totalt utlämnad åt det okända. Varje graviditet och varje förlossning är unik och oförutsägbar. Men du kan ändå förbereda dig mentalt. Genom att i förväg låta dina tankar och föreställningar, om och om igen, gå till hur du vill känna dig och reagera i olika situationer instruerar du ditt inre och kan påverka processen på ett bra sätt.

Appen innehåller fyra övningar, några specifikt för mamman, något specifikt för pappan (eller den person som är med vid förlossningen) och några för båda tillsammans. Övningarna hjälper till att öka den egna tilliten och tilltron till naturens gång, att behålla balansen och fylla på med tankar, föreställningar och känslor som ger lugn och inre styrka. De förbereder er inför förlossningen och visar vägen till det goda föräldraskapet.

• Samhörighet
• För henne
• För honom
• Vår framtid

Om du är total nybörjare inom avslappning eller om du har svårt att hitta ett avslappnat läge så rekommenderas du att börja med appen Muskulär Avslappning.

Att bli förälder är utvecklad av AB Utbildning & Co och ingår i en serie appar gjorda och inspelade av Eva Johansson som brukar få feedback på att ha en av Sveriges skönaste avslappningsröster.

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store