Andas Rätt

Andas Rätt
Pris: 15,00 kr
Kategori: Livsstil
Inga röster
Postningsdatum: 5 januari 2013
Utvecklare: AB Utbildning & Co
Storlek: 21.26 MB
Version: 1.0
Utvecklad för: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivning

Andas Rätt – gör hälsovinster och hitta ditt här och nu.

Din andning berättar hur du egentligen mår och du kan också, med hjälp av andningen påverka ditt mående. Det första steget är att bli medveten om hur du andas för att förmodligen upptäcka att det finns ett stort utrymme för förbättringar som kan leda till avsevärda vinster.

Övningar i andningsteknik går ut på att lära sig andas med rätt kroppsdel – magen. Att andas i en viss rytm, långsamt och djupt - att andas effektivt. När du andas med magen syresätter du dubbelt så mycket blod som när du andas med bröstkorgen. Andningen blir dessutom lugnare. Effektiv andning sänker också trycket inne i brösthålan, förbättrar blodcirkulationen och gör det lättare för blodet att återvända till hjärtat. Du har en mängd hälsovinster att hämta när du andas på rätt sätt.

Appen innehåller ett antal olika andningsövningar, både som ljudfiler och visuellt. Du får ta reda på din andningsfrekvens och lära dig andas på rätt sätt. Allt för att hjälpa dig hitta tillbaka till ett riktigt andningsmönster. Som hjälp har du även en påminnarfunktion i appen.

Den här appen är ingår i en serie appar med avslappning och mental träning gjorda och inspelade av Eva Johansson som brukar få feedback på att ha en av Sveriges skönaste avslappningsröster.

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store