Fri från depression - Självhjälp via KBT

Fri från depression  - Självhjälp via KBT
Pris: 4,99 US$
Kategori: Läkemedel
Inga röster
Postningsdatum: 8 februari 2011
Utvecklare: Kubicek & Boye
Storlek: 4.71 MB
Version: 1.0
Utvecklad för: iPad

Beskrivning

Nu har du en unik möjlighet att få tillgång till KBT psykologernas behandlingstekniker mot depression direkt i din mobiltelefon. Vårt KBT självhjälpsprogram mot depression hjälper dig att hantera det som oftast utlöser en depression, nämligen dina negativa tankar och känslor om dig själv och din omgivning. När vi är deprimerade ser vi helt enkelt vår värld från ett annat perspektiv där allt verkar svårt och hopplöst.
Med Fri från depression lär du dig strategier för snabbt känna igen dessa ”negativa” tankar och känslor för att kunna bryta din ”onda cirkel” av dåligt mående. Du lär dig även att förändra beteenden som inte är gynnsamma för dig och istället skapa nya goda vanor. Vi kommer guida dig med vetenskapligt beprövade övningar och tekniker som du sedan när som helst kan plocka fram när du behöver dem.

Detta ingår i din applikation:
- Expertråd- handfasta råd & tips för att du ska lyckas
- Övningsmaterial- övningar du själv fyller i och sparar i din mobiltelefon ger dig förståelse och stöd till att överkomma mentala hinder
- Verktyg & redskap som hjälper dig att hantera situationer i vardagen för ett bättre mående

Grundaren och en av huvudpersonerna bakom Fri Från Depression är Helena Kubicek Boye, leg psykolog, KBT-terapeut.
Känd som bland annat författare till succéboken Fri från från depression med kost, motion och sömn (2008/2011) och för sin medverkan i ett flertal mediasammanhang som KBT-expert, TV4 Nyhetsmorgon och Fråga Doktorn.


-Vid nedladdning godkänner du som kund automatiskt de köpevillkor som gäller för samtliga produkter på www.frifrandepression.se
-Fri från depression är ett självhjälpsprogram och är inte att anse som vård eller psykoterapi

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store