iSelfhelp - Fri från depression

iSelfhelp - Fri från depression
Pris: 4,99 US$
Kategori: Läkemedel
Inga röster
Postningsdatum: 11 januari 2011
Utvecklare: Kubicek & Boye
Storlek: 13.35 MB
Version: 2.1
Utvecklad för: iPhone / iPod Touch

Beskrivning

“iSelfhelps KBT-app Fri från depression har varit en av de mest nedladdade apparna i kategorin Medical i Sverige under 2011. Nu har programmet byggts ut med fler moduler, skattningar och interaktiva uppgifter. “

Känner du dig nedstämd och hängig emellanåt?

Då kan iSelfhelps depression-program vara ditt första steg. Det här KBT-programmet (Kognitiv Beteendeterapi) är ett verktyg som du kan använda för att börja hantera din situation. I programmet kommer du lära dig mer om depression och nedstämdhet, hur negativa tankar fungerar, tankefällor och hur ditt beteenden spelar roll för hur du mår.

Du får göra uppgifter och övningar som hjälper dig att ta kontroll över din situation. Under programmets gång får du göra skattningar för att mäta din utveckling.

iSelfhelps program är indelat i fem moduler, som avslutas med en speciellt utformad uppgift. I slutet får du en sammanställning av ditt material.

Uppgifter i programmet:
- Min situation
- Den onda cirkeln
- Automatiska tankar
- Mina mål
- Min personliga plan

iSelfhelps program är inte ett substitut för eller ersätter inte medicinsk diagnos, behandling eller terapi. Sök alltid läkare för ditt mående.


KOMMENTAR FRÅN ANVÄNDARE:
"Har hört mycket om KBT men inte varit i kontakt med det tidigare, tog chansen nu att se vad det var och det var precis vad jag behövde. Tycker att appen fungerar ypperligt och det är skönt att ha det med sig i telefonen. Smidigt att kunna anteckna med." Jonas i Stockholm

"Det var ett bra sätt för mig att läsa appen för att förstå hur depression fungerar och jag har gjort en av övningarna flera gånger."
Jan-Erik i Kristianstad

"Något helt nytt. Jag kan rekommendera den"
Alexandra i Helsingborg

"Det är lättläst och en bra grund. Jag fick mig en tankeställare när jag läste om hur tankarna styr hur vi mår och har lärt mig mer om KBT."
Sofia B i Malmö

"Fri Från Depression är som en bok om depression, fast i telefonen och bonusen är ju att man kan skriva i och göra övningar. Jag använder appen när jag sitter på tåget."
Jakob i Halmstad

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store