PT ONLINE

PT ONLINE
Pris: Gratis
Kategori: Hälsa och motion
Inga röster
Postningsdatum: 24 december 2017
Utvecklare: Fishprep AB
Storlek: 6.79 MB
Version: 0.0.2
Utvecklad för: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivning

PT ONLINE är appen som räknar ut hur du ska träna. Lite som en personlig tränare, fast en tränare du alltid kan ha med dig och som är redo att guida dig igenom ett pass oavsett var eller när du vill träna. Dessutom på ett sätt som passar dig och som ser till att du når just dina mål.

Appen passar perfekt för dig som behöver inspiration och hjälp för att komma igång med träningen eller helt enkelt inte har tid att planera träningen själv. Oavsett om du tränat mycket eller lite innan har du stor nytta av våra personanpassade träningsscheman, antingen att följa till punkt och pricka eller som inspiration när kreativiteten sinar. Alla dina pass har instruktionsfilmer, beskrivningar och tips för varje övning, så att du ska kunna börja eller utveckla din träning oavsett tidigare erfarenhet.

Såhär kommer du igång med PT ONLINE:
1. Svara på vårt frågeformulär om din träningserfarenhet, aktivitetsnivå, mål med träningen m.m.
2. Gör våra enkla rörlighetstester
3. Starta ditt första pass!

Inför varje pass bestämmer du själv var eller med vilken utrustning du vill träna, välja mellan att träna på gymmet, med powerband eller enbart med kroppsvikt.
Ditt personliga träningsschema innehåller 2, 3 eller 4 PT-pass i veckan men om du vill lägga till ytterligare pass kan du välja mellan en mängd olika mer specialiserade pass, alltifrån rörlighet till styrka till pass designade för att hjälpa dig bli bättre på en särskild sport.

Alla nya medlemmar får en gratis testperiod om 7 dagar för hela appen, därefter är den månatliga kostnaden 99 kr/mån. PT ONLINE har ingen bindningstid så du kan när som helst säga upp ditt medlemskap.

Gillar du PT ONLINE?
Gilla oss även på Facebook: https://www.facebook.com/ptonlinecom/
Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/ptonlinecom/

För att få full tillgång till den här appen krävs ett betalt medlemskap.

Det totala beloppet för prenumerationsperioden kommer att debiteras ditt iTunes-konto när du bekräftar köpet. Om du inte stänger av automatisk förnyelse minst 24 timmar innan prenumerationsperioden går ut så kommer prenumerationen automatiskt förnyas till samma pris och ditt iTunes-konto kommer debiteras i enlighet därmed. Du kan när som helst ändra inställningarna för din prenumeration och stänga av automatisk förnyelse under Kontoinställningar för ditt Apple ID.

Om du stänger av automatisk förnyelse kommer du fortfarande ha full tillgång till tjänsten fram till dess att den aktuella prenumerationsperioden går ut.

Medlemsvillkor: https://www.pt-online.com/terms-and-conditions

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store