GodnattAppen

GodnattAppen
Pris: 10:00 kr
Kategori: Hälsa och motion
Inga röster
Postningsdatum: 8 december 2017
Utvecklare: Johan GRIP
Storlek: 89.03 MB
Version: 1.0
Utvecklad för: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivning

Spädbarn gillar inte tystnad. De känner sig som mest trygga och avkopplade när de hör ett sorl av ljud. Det har de med sig från livmodern som är väldigt högljudd, ibland med ljudnivåer upp till 80 db, så det är inte konstigt att barnen blir lugn av ljud, gärna ett som är monotont.

Avslappningsljud
Avslappningsljuden i GodnattAppen är utvalda från studier av forskning på ljud som har en lugnande och sövande effekt på små barn, med rytmiska och repetitiva ljud som härmar ljuden i livmodern eller ljud som avstressar både barn och vuxna.

Vaggvisor
GodnattAppen innehåller även 8 st svenska vaggvisor med lugn och melodisk sång och musik. Välj en favorit och spela på repeat eller spela alla i en oändligt lång loopad slinga. Godnattvisorna är väldigt effektiva även på äldre barn som har svårt att somna då de ligger och tänker mycket på kvällarna.

Bakgrundsuppspelning
För att inte barnet ska störas av ljuset från mobilen eller iPaden så fungerar appen även när mobilen sätts i viloläge med släckt skärm.
(För att avsluta uppspelningen gå in i appen och stäng av ljudet, eller stäng ner appen genom att dubbelklicka på hemknappen och swipe-dra programfönstret uppåt).

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store