Första Hjälpen

Första Hjälpen
Pris: Gratis
Kategori: Hälsa och motion
röster: iPhone/iPad App - Första Hjälpenröster: iPhone/iPad App - Första Hjälpenröster: iPhone/iPad App - Första Hjälpenröster: iPhone/iPad App - Första Hjälpenröster: iPhone/iPad App - Första Hjälpen 120 röster
Postningsdatum: 2 juni 2010
Utvecklare: Trygg Hansa
Storlek: 7.34 MB
Version: 1.3.0
Utvecklad för: iPhone / iPod Touch

Beskrivning

Ofta handlar det om att vara snabb vid en nödsituation. Det kan därför vara en god idé att läsa på och träna in de viktigaste åtgärderna som bör vidtas ifall något händer. Därför har vi på Trygg-Hansa tagit fram denna iPhone-applikation som är en guide till första hjälpen med speciell inriktning på barn och olycksfall. Det är vårt lilla bidrag till att öka kunskapen om vilka åtgärder som är rätt om olyckan skulle vara framme.

I denna applikation kan du läsa mer om vilka åtgärder som bör vidtas både vid små och större olyckor, testa dina kunskaper i vår quiz samt enkelt hitta närmaste sjukhus, vårdcentral eller apotek baserat på var du befinner dig. Du kan även öva Hjärt och Lungräddning (HLR) i vår interaktiva guide.

Applikationen ska förstås bara ses som ett komplement och inte en ersättning för att t ex gå en kurs i Röda Korsets regi.

Viktig juridisk information

Användarvillkor
Innehållet i denna applikation är enbart till för informationsbruk. Materialet är inte avsett att användas i stället för professionell medicinsk rådgivning, eller behandling av legitimerad läkare. Vi uppmanar alla patienter med hälsoproblem att alltid uppsöka läkare. Om du har frågor om, eller bekymmer med din hälsa, bör du alltid konsultera läkare innan du påbörjar en behandling.

Innehållet i denna applikation varken kan eller ska användas som grund för att ställa diagnos eller för att bestämma behandling. Användare får fritt göra utskrifter av materialet för privat, icke-kommersiellt bruk. Förutsatt att:

-Dokumenten ej redigeras och även i övrigt ej ändras.
-Ingen avgift tas ut för utlån av materialet.
-Att Trygg-Hansa uttryckligen anges som källa.

I övrigt gäller att materialet på dessa sidor är upphovsrättsligt skyddat och användning och återgivande utöver ovanstående får inte ske utan skriftlig tillåtelse.

Utgivaren av denna applikation, Trygg-Hansa Försäkrings AB, tar inte ansvar för någon form av skada som kan vara ett resultat, direkt eller indirekt, av användning eller felanvändning av information som finns i eller hänvisas till i våra dokument.

Vi följer HON koden
https://www.hon.ch/HONcode/Swedish/

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

Första Hjälpen
röster: iPhone/iPad App - Första Hjälpenröster: iPhone/iPad App - Första Hjälpenröster: iPhone/iPad App - Första Hjälpenröster: iPhone/iPad App - Första Hjälpenröster: iPhone/iPad App - Första Hjälpen
stexxo
Måste vara en beta
Vad ska man.....med en värdelös App till?Flera frågor är felformulerade. Jag bor i Lund...det finns inga vårdenheter/sjukhus eller apotek alls ...Lägg ner den eller lägg ner mer jobb.
Första Hjälpen
röster: iPhone/iPad App - Första Hjälpenröster: iPhone/iPad App - Första Hjälpenröster: iPhone/iPad App - Första Hjälpenröster: iPhone/iPad App - Första Hjälpenröster: iPhone/iPad App - Första Hjälpen
Kattmatte
Bra idé, dålig app
Lysande tanke att skapa en app på detta tema. Men tydligen är den endast avsedd för småbarnsföräldrar.Detta ensidiga fokus innebär att appen är ointressant för mig. Och de flesta som vill kunna hjälpa till vid alla typer olycksfall, inte bara var relaterade sådana.
blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store