DiabetesNinja

DiabetesNinja
Pris: Gratis
Kategori: Hälsa och motion
Inga röster
Postningsdatum: 16 februari 2018
Utvecklare: Venueve AB
Storlek: 8.65 MB
Version: 1.0
Utvecklad för: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivning

För barn och vuxna med typ 1-diabetes. DiabetesNinja hjälper dig att hålla koll på ditt blodsocker och beräkna intag av kolhydrater. Du kan enkelt söka fram olika livsmedel eller hela maträtter för att beräkna dina kolhydrater. Specifika händelser kan du notera och spara i din logg. På ett enkelt sätt kan du dela din information med tex dina föräldrar så att de blir uppdaterade på vad som händer under dagen. Vid varje registrering skickas en push-notifiering till de personer som du valt att dela din information med.

Funktioner:
• Logga blodsocker
• Se översikt över blodsockerregistrering
• Söka fram kolhydrater med hjälp av livsmedelssök (tex pasta)
• Logga kolhydrater
• Logga anteckningar
• Dela information med andra (push notiser skickas)

Insamlingsstiftelsen Forget Foundation har möjliggjort utveckling av appen DiabetesNinja genom en donation till föreningen ”Farföräldrar med vänner mot barndiabetes”.
Forget Foundation har som ändamål att stödja projekt till förmån för människors hälsa och bättre liv. Läs mer på https://www.forget.se.

Föreningen ”Farföräldrar med vänner mot barndiabetes” bildades hösten 2017 för att stödja barn med typ 1-diabetes samt deras anhöriga med särskild målsättning att utveckla appen DiabetesNinja.

Utvecklare av appen är Stratiteq AB

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store