Lönekalkylatorn 2020

Lönekalkylatorn 2020
Pris: 25,00 kr
Kategori: Finans
Inga röster
Postningsdatum: 28 december 2019
Utvecklare: DataVara AB
Storlek: 4.38 MB
Version: 1.0
Utvecklad för: iPhone / iPod Touch

Beskrivning

Lönekalkylatorn 2020

Lönekalkylatorn 2020 är en vanlig enkel kalkylator men med den helt unika funktionen att den också räknar fram skatt och arbetsgivaravgift med ett klick.

Du väljer själv vilken löneuppgift som ska anges för att räkna fram de övriga. Ange netto- eller bruttolön, preliminärskatt eller arbetsgivaravgift och Lönekalkylatorn 2020 räknar fram alla de andra uppgifterna. Lönekalkylatorn 2020 hanterar alla skattetabeller och kolumner för lön och pension, från år 2010 och fram till idag.

Lönekalkylatorn 2020 klarar alla typer av löneperioder; vecka, tvåveckor, halvmånad, fyraveckor och månadslön och vet du inte vilken skattetabell du skattar efter hjälper Lönekalkylatorn 2020 dig att hitta rätt så länge du vet var du bor!

För företagaren: Ange den totala lönekostnaden och Lönekalkylatorn 2020 beräknar arbetsgivaravgift, bruttolön, preliminärskatt och nettolön med ett klick. Lönekalkylatorn 2020 kan också räkna ”baklänges”. Ange en persons önskade nettolön och få fram företagets totalkostnad inklusive skatt och arbetsgivaravgift. Är din verksamhet ännu så begränsad att du inte har införskaffat ett löneprogram hjälper dig Lönekalkylatorn 2020 att ta preliminärskatten.

För den anställde: Hur mycket får jag i plånboken om min månadslön stiger med 500 kr? Hur mycket betalar jag i skatt och avgifter? Hur många procent av min totalkostnad för företaget får jag och hur mycket tilldelas Skatteverket? Har företaget dragit rätt skattebelopp på min senaste lön? Lönekalkylatorn 2020 ger dig svaren.

Genom att vinkla din iPhone får du också en visuell uppfattning om din lön och skatt.

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store