Crona Rapportera LSS 80

Crona Rapportera LSS 80
Pris: Gratis
Kategori: Finans
Inga röster
Postningsdatum: 4 januari 2017
Utvecklare: DataVara AB
Storlek: 3.78 MB
Version: 1.0
Utvecklad för: iPad

Beskrivning

Crona Rapportera LSS 80 är en app för att fånga personliga assistenters arbetstider för överföring till Crona Lön LSS.

Med Crona Rapportera LSS har du har ett effektivt system för att fånga alla dina assisten­ters närvaro- och frånvarotider. Assistenterna anger när de kommer, när de går och om de gjort några utlägg. Informa­tionen skickas säkert via ”molnet” till dig som assistansanord­nare för automatisk överföring till löneprogrammet.

Försäkringskassans godkännande

Varje tidrapport behöver godkännas med signering av assistent och anordnare med BankID eller Mobilt BankID. Anordnaren skickar sedan elektroniskt alla signerade tidrapporter till Försäkringskassan. Det innebär att de personliga assistenter som använder systemet inte behöver skriva ut tidrapporten för att manuellt underteckna blanketten.

Enkel registrering

Assistenten loggar in med sin PIN-kod och anger med ett klick när han kommer eller går. Arbetar man jour, beredskap, övertid eller liknande anges detta genom att först välja knappen ”Tidkod” och därefter typen av arbetstid. Möjlighet finns att i lägga in olika frånvaroorsaker som utbildning, sjukdom, tjänstledig, semester, etc. Man kan också i efterhand ange dessa olika händelser.

Crona Rapportera LSS används tillsammans med Crona Lön LSS.

Med Crona Rapportera LSS blir din hantering enklare!

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store