eatersmap

eatersmap
Pris: Gratis
Kategori:
Inga röster
Postningsdatum: 11 mars 2019
Utvecklare: Jmind AB
Storlek: 30.17 MB
Version: 1.0
Utvecklad för: iPhone / iPod Touch

Beskrivning

Är du också matförvirrad? Kanske försöker du undvika vissa tillsatser eller så har du en matallergi? Då har du säkert märkt att det är inte helt lätt att välja rätt när du väl står där ute bland mathyllorna. Ofta är innehållsförteckningen väldigt liten (i denna appen kan du välja extra stor text ) och en och samma ingrediens kan ofta ha flera olika beteckningar och namn.

Med eatersmap kan du skapa din personliga matprofil genom att välja dina unika maps (vilken mat du vill undvika).

• välj dina maps (din personliga matprofil)
• scanna varan
• få svar om varan är ok enligt dina maps

Enkelhet är vårt ledord.
Vi vill att du ska spara tid och energi, och känna dig trygg med att du gör rätt val.

Citronsyra
Ta citronsyra som ett exempel. Det är en oerhört vanlig tillsats, som allt fler försöker undvika. Och kärt barn har ju som bekant många namn. Det finns fem olika e-nummer som innehåller citronsyra, som dessutom kan ha hela sju olika namn. Med eastersmap slipper du memorera alla olika namn – istället räcker det med en snabb scanning av streckkoden för att få svar på om varan innehåller citronsyra eller inte.

e-nummer från djur
Att vara vegan blir allt vanligare. Att gå förbi köttdisken är då ganska enkelt. Däremot blir det värre när man ska köpa chips, glass eller kanske bröd. E-nummer med i Innehåll från kött och fisk är oerhört vanligt, cirka 45 olika tillsatser kan komma från djur. Med eatersmap slipper du oroa dig och en vegansmart mathandling blir lekande lätt.

allergi
Vi har många allergiker i vårt land. Till exempel är det vanligt med spannmålsallergi, veteallergi, skaldjursallergi och äggallergi. Att ständigt vara på sin vakt och oroa sig för att man gör fel val kan vara oerhört stressande. Med dina unika val i eatersmap, scannar du snabbt en vara så du kan känna dig trygg med ditt inköp.

Citronsyra, e-nummer från djur och allergimapparna är bara några exempel av alla maps som finna att välja i eatersmap. Gör din val och börja handla rätt mat för dig.

Betyg & omdömen
Med eatersmap i mobilen kan du dessutom läsa vad andra tycker om varan och själv lämna ett betyg.
Får osten hiss eller diss av dig? Personliga omdömen gör handlingen både enklare och roligare.

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store