Laudio

Laudio
Pris: Gratis
Kategori: Böcker
Inga röster
Postningsdatum: 7 september 2010
Utvecklare: Bonnier Audio AB
Storlek: 1.91 MB
Version: 1.2.2
Utvecklad för: iPhone / iPod Touch

Beskrivning

Ljudböcker till din iPhone!


--- Nyhet! ---

Nu har vi gjort det ännu enklare för dig som är nyfiken på Laudio: Skapa ett gratis provlyssningskonto direkt i appen och lyssna på ett par väl tilltagna smakprov från några av våra bästsäljare! Provlyssningskontot har samma spelare som våra medlemskonton och dina inloggningsuppgifter fungerar även på www.laudio.se. Du kan alltså testa alla delar av Laudio i lugn och ro innan du bestämmer dig för att bli medlem. Läs mer om Laudio här nedanför.


--- Om Laudio ---

Laudio är en tjänst där du kan köpa ljudböcker snabbt och enkelt via internet. Därefter väljer du själv om du vill ladda ner böckerna och lyssna i t.ex. en mp3-spelare eller om du hellre streamar direkt till din dator eller iPhone. Som medlem får du en valfri ljudbok varje månad och handlar alla dina ljudböcker till extra låga priser. Läs mer om fördelarna med medlemskapet på www.laudio.se.

I Laudio-appen lyssnar du på böckerna i ditt bibliotek via streaming eller offline-läget. Du kan alltså Ta med dig hela din bokhylla och lyssna var du vill – i bilen, på flyget, på stranden eller hemma i favoritfåtöljen.

För att få lägre pris på dina ljudboksköp måste du först bli medlem (eller uppgradera till medlem om har ett provlyssningskonto). Just nu kan du prova en månads medlemskap för bara 89 kr (därefter endast 129 kr per månad). Det finns ingen bindningstid och du kan avsluta när du vill. Gå till www.laudio.se och skapa ett konto idag!

Laudios iPhone-app stödjer iOS 4 och senare.


--- Funktioner ---

* Provlyssningskonto direkt i appen
* Välorganiserat bibliotek som håller ordning på vilka böcker du lyssnat på
* Streaming via mobilnätet
* Offlineläge, så att du kan undvika höga kostnader och lyssna när du saknar täckning
* Automatiskt bokmärke där du lyssnade sist
* Skräddarsydda ljudboksfunktioner i spelaren
* Multitasking, så att du kan lyssna samtidigt som du använder andra appar
* Använder iPhones hjälpmedel för synskadade
* Sleeptimer, ifall du vill kunna somna till en bra bokKontakt
Maila gärna synpunkter eller förslag till feedback@laudio.se.

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

Laudio
röster: iPhone/iPad App - Laudioröster: iPhone/iPad App - Laudioröster: iPhone/iPad App - Laudioröster: iPhone/iPad App - Laudioröster: iPhone/iPad App - Laudio
Apptestaren1972
Mycket krångel
Appen krånglar ofta. Ibland går den inte att starta igen efter ett stopp. Ibland stannar den helt av sig själv. Otydlig info om månadsavgiften.
blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store