Död tills mörkret faller (av Charlaine Harris): ListenApp

Död tills mörkret faller (av Charlaine Harris): ListenApp
Pris: 16,99 US$
Kategori: Böcker
Inga röster
Postningsdatum: 4 oktober 2010
Utvecklare: Commind AB
Storlek: 185.86 MB
Version: 2.4.2
Utvecklad för: iPhone / iPod Touch

Beskrivning

Detta är en ljudboksapplikation som du kan ladda in i din iphone eller ipod och lyssna på när det passar dig.

Sookie Stackhouse är inte som alla andra. I alla fall inte som någon annan i Bon Temps, den lilla håla i Louisiana där hon bor. Hon kan nämligen läsa tankar. En del skulle kanske tycka att det är en fantastisk gåva, men för Sookie har det mest inneburit problem. Tänk dig själv att vara i en intim situation med någon du gillar, och så kan du höra vad den personen tänker om dina fel och brister. Men så kliver vampyren Bill in på baren där hon jobbar. Just det ja, vampyrer lever öppet bland människorna och anses ofarliga eftersom de istället för människoblod livnär sig på ett syntetiskt blod. Och med Bill förändras allt. Det är underbart tyst i Sookies huvud när hon är med honom. En dag mördas en av Sookies kollegor, och allas blickar vänds mot Bill. Allt var ju lugnt innan han dök upp, och han är ju trots allt vampyr. Vampyrer och mysterier i en härlig mix, kryddat med heta känslor. Detta är bokserien bakom den populära teveserien True Blood, där bland annat Alexander Skarsgård har fått beröm för sin insats som vampyren Eric.

Författare: Charlaine Harris är en amerikansk författare inom genrerna fantasy, övernaturliga varelser och romantik, som skrivit succéböckerna som serien "True Blood" (även kallad The Sookie Stackhouse series eller Southern Vampire Series) baseras på.
Harris är född och uppvuxen i Mississippideltat. Idag bor hon med man och tre barn i södra Arkansas.

Längd: 10:35 timmar

Spelaren: I denna ljudboksapplikation finns möjlighet för att spela, pausa, hoppa fram och tillbaka, byta kapitel och det finns dessutom en sovtimer. När applikationen startas så kommer du automatiskt att befinna dig på samma plats där du sist lyssnade. Spelaren hanterar också multitasking vilket innebär att man kan surfa, läsa mail, mm samtidigt som man lyssnar. Niding inhåller även extra information i form av en karta som visar olika platser som är med i bokens handling.

Om du har fler önskemål på funktioner så hör av dig till oss på iphone@listenapp.se eller på iphone@commind.se.

Uppläsare: Åsa Forslad Morisse har varit engagerad vid Orionteatern, Stockholms stadsteater - Backstage, Göteborgs Stadsteater, Unga Riks, Ensembleteatern Ivanov samt Uppsala Stadsteater. Hon filmdebuterade filmåret 1998.

Utgivare: Word Audio Sweden AB Player developed by ListenApp. Features simplistic elegant design adapted for audio books.

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store