P3 (bokmärkesapp)

P3 (bokmärkesapp)
Pris: Gratis
Kategori: Musik
röster: Android App - P3 (bokmärkesapp)röster: Android App - P3 (bokmärkesapp)röster: Android App - P3 (bokmärkesapp)röster: Android App - P3 (bokmärkesapp)röster: Android App - P3 (bokmärkesapp) 2 röster
Postningsdatum: 8 juli 2011
Utvecklare: Sveriges Radio
Installationer: 5000+
Storlek: 6,1k
Version: 1.0.2

Beskrivning

Det enkla sättet att komma till P3 i din mobil.När du klickar på P3-ikonen startar bokmärkesappen din telefons webbläsare och går till P3s förstasida.
P3 är radio för och av unga människor i Sverige. Skön, rolig och viktig radio med ett innehåll att skratta åt, reagera på, sjunga med i eller städa till. Vi satsar på ett brett programutbud där en del program tilltalar många olika sorters människor medan andra är lite smalare. För oss är detta vad som menas med Public Service-radio, radio i allmänhetens tjänst.
Det viktiga är inte att alla gillar allt i P3, utan att alla hittar något de tycker är riktigt bra.
Det är svårt att sätta etiketter på alla program i P3 men musik, underhållning, samhälle och kultur är några olika typer av innehåll i programmen. Alltid ur ett ungt perspektiv.
Det innebär bland annat att vi låter unga komma till tals i våra program, spelar musik som riktar sig till unga människor och tar upp frågor, situationer och problem som rör unga.

Installera / Marketplace

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner - ANDROID MARKET

blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraMarketplace MerQR Code