5:2 recept

5:2 recept
Pris: 22:00 kr
Kategori:
Inga röster
Postningsdatum: 31 juli 2013
Utvecklare: Linkwise
Storlek: 9.20 MB
Version: 1.0
Utvecklad för: iPhone / iPod Touch

Beskrivning

Med över sjuttio recept på goda och matiga rätter under 500 kcal är detta den mest heltäckande recept-appen för dig som går på 5:2 dieten.

5:2 dieten har på kort tid blivit väldigt populär och med hjälp av denna app är det inga problem att hitta goda och matiga recept som gör fastedagen till en fröjd.
Recepten är för två personer och kategoriserade 0-150 kcal, 150-300 kcal och 300-500 kcal. När man har hittat en rätt som passar kan man öka eller minska antalet personer, direkt skapa en inköpslista, lägga till det till favoritlistan eller maila receptet till en vän.

En av de unika funktionerna med denna app är att receptlistan förnyas automatiskt och kontinuerligt med nya recept utan att appen behöver uppdateras via App Store.

Vi tar gärna emot feedback och önskemål på funktioner och recept som ni skulle vilja ha med i framtida versioner av appen.

Installera / App Store

Skärmdumpar av appar


Användarrecensioner

5:2 recept
röster: iPhone/iPad App - 5:2 receptröster: iPhone/iPad App - 5:2 receptröster: iPhone/iPad App - 5:2 receptröster: iPhone/iPad App - 5:2 receptröster: iPhone/iPad App - 5:2 recept
av Anneli99
Suverän!
Suverän app med supergoda recept!
blog comments powered by Disqus

Installera

InstalleraApp Store